Probleme pe FORUM ?

forum

Dorim sa fim cit mai transparenti si deschisi fata de utilizatorii nostri. De aceea prin intermediul acestui blog asteptam sugestile, criticile cat si erorile gasite de dumneavoastra. 
---

112 gânduri despre &8222;Probleme pe FORUM ?&8221;

  1. Moderatorii, ca si noi ceilalti, vand si cumpara si asta e telul lor principal. Ce rost are sa te ghideze pe tine, sa piarda vremea cu fleacuri. Descurca-te, ”rabdare si tutun”, abia a trecut o saptamana de la postarea mesajului tau si tot nu ai primit raspunsul ce-l astepti.
    P.S.-Daca ai curajul sa injuri vreo 2-3 de pe aici, garantez ca in juma’ de ora ai contul sters !

    Apreciază

  2. De ce se sterg anunturile fara o notificare prealabila, macar sa fiu instiintat de motivul stergerii, daca site-l apartine unei persoane asta nu inseamna ca poate face ce vrea el, daca se continua in ritmul asta veti ramane fara utilizatori.

    Apreciază

    • Se rezolva. Spune exact username-ul tau de forum ca sa te pot ajuta .
      Din pacate sistemul de banare si de expirare a avertismenelor este manual si de aceea este nevoie ca operatiunea sa fie facuta de un moderator .

      Apreciază

  3. buna avem si noi o problema de ce nu face-ti sa putem pune si poze cu dimensiunea mai mare ca pe olx ca aici nu ne lasa decat poze cu dimensiune mica va rog daca pute-ti sa faceti ceva

    Apreciază

  4. am gasit cauza : la inregistrare, am inversat i cu y din graba si am format un alt nume decat cel dorit; adica s-a format ,,myki48″ in loc de ,,miky48″ cum e de dorit. Cer scuze pentru incident. Se poate remedia ?

    Apreciază

  5. nu m-am uitat decat la categoria cu sisteme desktop si e stupid sa vezi ce preturi exagerate au majoritatea…sisteme care merita max 500 lei ei le dau cu 800-1200… sunt curios daca cei care posteaza au habar de marfa lor … daca asa e si in celelalte categorii atunci nu e de mirare ca forumul e din ce in ce mai pustiu

    Apreciază

  6. Salut.De cand sa schimbat interfata nu se mai incarca cum trebuie situl,defapt interfata nu se mai incarca deloc.Trebuie sa dam noi click pe categorie si poi pe subcategorie(GenTelefoane apoi pe Service)

    Apreciază

  7. Salut.Am incercat si clear la cache si tot nu se incarca interfata..Pe mai multe pc uri(4 la nr).Vreo idee?Pe tetefon merge bine…pe pc/laptop nexam!

    Apreciază

    • Salut, problema e din browser-ul tau, esti singurul cu acesta problema, pe partea noastra am facut teste din cont-ul tau merge perfect pe toate cele 3 browsere, mai exact firefox chrome si opera, iti pot sugera sa stergi si cookies odata cu cache.

      Apreciază

  8. Salut! Asta am primit mail ca s-a redeschis forumul si imediat mi am reactivat contul. Din pacate nu au ramas memorate datele din trecut adica in special reputatia si data de cand am facut prima data contul (septembrie 2007) Se pot recupera aceste date?

    Apreciază

Lasă un comentariu